Vrachtschip te koop

Een vrachtschip te koop aanbieden? Of op zoek naar een vrachtschip voor de binnenvaart? In beide gevallen kunt u Scheepsmakelaar Binnenvaart Roelofs & De Bot inschakelen. Wij begeleiden bij aan- en verkooptrajecten van onder meer motorvrachtschepen voor de binnenvaart, maar ook andere binnenvaartschepen, zoals tankschepen en duwboten en -bakken.

Vrachtschepen te koop

Voor iedere soort vervoer kunt u bij ons vrachtschepen te koop aanbieden of te koop vinden. Van grote tot kleine vrachtschepen in verschillende prijsklassen, in heel Noordwest-Europa. Wij begeleiden u van A tot Z. Dat wil zeggen dat we voor u op zoek gaan naar vrachtschepen te koop of potentiële kopers van uw te koop staande vrachtschip. We adviseren over prijsbepaling, maken afspraken met de kopende of verkopende partijen, adviseren u over de onderhandelingsstrategie, laten expertbureaus keuringen uitvoeren en begeleiden u bij de notariële afhandeling van de koopovereenkomst.

Vrachtschip kopen

Voordat u een vrachtschip gaat kopen is het belangrijk om eerst uw wensen en eisen op een rijtje te zetten. Welke afmeting moet het vrachtschip hebben? Hoeveel ruimen heeft uw vrachtschip nodig? Hoe diep mag uw vrachtschip zijn? En waarvoor wilt u het motorvrachtschip gebruiken? Voor bulkladingen, stukgoederen of containers? Onder meer deze zaken zijn van belang om te bepalen welk vrachtschip u het beste kunt kopen. Wij maken voor u een inventarisatie en gaan vervolgens op zoek naar een geschikt vrachtschip om te kopen. Dat doen we via ons uitgebreide netwerk in de scheepsmakelaardij.

Meer informatie over motorvrachtschepen (mvs)

Wilt u meer informatie over motorvrachtschepen (mvs) en de mogelijkheden van een aan- of verkooptraject? Neem direct contact op met Roelofs & De Bot of maak een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u dan meer over onze werkwijze. Ook kunt u in onze catalogus motorvrachtschepen vinden die momenteel in ons netwerk te koop worden aangeboden.