Over ons

Roelofs & De Bot Scheepsmakelaar Binnenvaart ondersteunt, adviseert en begeleidt verkooptrajecten van binnenvaartschepen. In onze catalogus vindt u binnenvaartschepen te koop, zoals duwbakken en -boten, motorvrachtschepen en tankschepen. Roelofs & De Bot is in 1983 opgericht door scheepsmakelaar binnenvaart Martien Roelofs. Sinds 2005 is de scheepsmakelaardij binnenvaart volledig in handen van partner Lars de Bot.

Binnenvaartmakelaar

Binnenvaartmakelaar De Bot is vanaf 2000 actief als gecertificeerd scheepsmakelaar binnenvaart. Als schipperskind is hij opgegroeid in een schippersgezin en letterlijk geboren voor een functie binnen de scheepvaart. Niet voor niets kent hij de binnenvaart en haar ondernemers in al haar facetten. Vanaf 2005 is binnenvaartmakelaar De Bot volledig eigenaar van Roelofs & De Bot Scheepsmakelaar. Inmiddels een vertrouwde naam in de wereld van de binnenvaartmakelaardij, daarom blijft de naam Roelofs & De Bot gehandhaafd.

Scheepsmakelaardij binnenvaart is maatwerk

Bij aan- en verkoop van schepen is zorgvuldigheid geboden. Geen koper, geen verkoper en geen schip is hetzelfde. Daarom is een (ver)kooptraject van een binnenvaartschip bij ons altijd maatwerk. Dat houdt in dat we van begin tot eind begeleiden. We bepalen de prijs, zoeken schepen of kopers, maken afspraken rondom de bezichtiging, adviseren bij onderhandelingen, keuringen en de afhandeling van juridische zaken. De activiteiten van onze scheepsmakelaardij binnenvaart strekken zich uit over Noordwest-Europa.

Scheepsmakelaardij op maat:

  • Verkoop- en aankoopbemiddeling in de scheepvaart
  • Ruim aanbod van bestaande en nieuwe binnenvaartschepen
  • Trouwe partner van binnenvaartondernemers
  • Groot netwerk in de binnenvaart in Noordwest-Europa
  • Advies en begeleiding bij onderhandelingen

Wilt u een schip te koop plaatsen? Of bent u van plan een binnenvaartschip, zoals een tankschip, duwbak of -boot of motorvrachtschip te kopen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. U bereikt ons via telefoonnummer +31487 – 511 509 of mail naar info@scheepsmakelaar.com.