Binnenvaartschip kopen

Wilt u een binnenvaartschip kopen, dan komen we eerst bij u langs voor een intakegesprek. We inventariseren dan uw wensen en eisen, zodat we een goede onderhandelingspositie kunnen innemen. Vervolgens starten we het aankooptraject van uw binnenvaartschip, en gaan we binnen ons netwerk op zoek naar een binnenvaartschip dat het beste bij uw voorkeuren past: een tankschip, duwboot of -bak of motorvrachtschip.

Binnenvaartschepen te koop

In ons netwerk staan verschillende binnenvaartschepen te koop, in heel Noordwest-Europa. In uw zoektocht naar een binnenvaartschip begeleiden we u van begin tot eind. Van de kennismaking en bezichtiging tot en met de afhandeling van het contract bij de notaris of het Kadaster. We helpen bij onderhandelingen, laten expertisebureaus de nodige technische keuringen opstellen en adviseren bij financieringsvraagstukken. Na aankoop van een binnenvaartschip begeleiden we u ook bij het in orde maken van de papieren, zoals de meetbrief, bilgeboekje, certificaten en vaartijdenboek. In onze catalogus vindt u bestaande en nieuwe binnenvaartschepen te koop, zoals vrachtschepen, tankschepen, duwboten, containerschepen en koppelverbanden.

Binnenvaartschip te koop aanbieden

Een binnenvaartschop te koop aanbieden via ons is ook mogelijk. Verkoopt u een binnenvaartschip, dan komen we het schip eerst bekijken. Vervolgens bepalen we aan de hand van deze inspectie de marktwaarde van het schip. Tijdens dit adviesgesprek komen we met u de prijs van het schip overeen en overleggen we op welke manieren we het schip onder de aandacht van potentiële kopers brengen. Dat gebeurt onder meer via ons uitgebreide netwerk in de scheepvaartwereld, via advertenties en online.

Meer informatie over binnenschepen te koop

Zoekt u binnenschepen te koop in Nederland, Duitsland of België, en bent u nieuwsgierig naar ons huidige aanbod binnenvaartschepen? Verschillende te koop staande binnenschepen vindt u in onze catalogus. Wilt u een schip te koop aanbieden en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem ook dan vrijblijvend contact met ons op.